Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Heede

Tussen zaterdag en zondag is in Heede een VW opengbroken. De wagen stond op dat moment onder een carport bij een woning aan de Zum Siel. De daders sloegen een van de ruiten in en gingen er met een portemonnee vandoor.

Emsland, Grafschaft Bentheim

De politie heeft de afgelopen week 102 overtredingen van de coronamaatregelen vastgesteld. Maandagavond vierde in een woning in Esterwegen een groep van 22 volwassenen en drie kinderen een verjaardagsfeest. In de nacht van vrijdag op zaterdag rukte de politie zes keer uit voor overtredingen op het samenscholingsverbod. In Rhede was een samenkomst van 12 personen en in Lingen waren vijf personen in één ruimte. Zaterdagmiddag kwamen in Nordhorn twaalf personen van verschillende huishoudens samen en in Rütenbrock vierden negen personen carnaval. Ook daar werd niet voldoende afstand van elkaar gehouden. Zondag maakte de politie een einde aan een cursus EHBO, waaraan twintig personen deelnamen. Zij hielden zich niet aan de voorgeschreven hygiënemaatregelen en konden geen schriftelijke verklaring overleggen.

Alle betrokkenen kunnen binnenkort een boete op de mat verwachten.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.