Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Gemeente Oldambt houdt digitale bijeenkomsten over het thema veiligheid

Foto: Mazzelmoaze

GEMEENTE OLDAMBT – De gemeente Oldambt organiseert twee digitale bijeenkomsten over het thema veiligheid.

Voel jij je veilig op straat? Als je aan het winkelen bent? Als je uitgaat? En hoe veilig voel je je in je woonomgeving, in je wijk en/of straat? Gemeente Oldambt vindt het belangrijk dat jij je veilig voelt.

Daarom nodigen ze je graag uit om mee te praten en te denken over het thema veiligheid in de gemeente Oldambt. De digitale bijeenkomsten zijn op 9 en 11 maart a.s. van 19.00 tot 20.00 uur of van 20.30 tot 21.30 uur.

Hoe en waaraan moet de gemeente de komende drie jaar aandacht besteden als het gaat om veiligheid?

Voor ze gaan starten met het schrijven van nieuw beleid hiervoor horen ze graag eerst welke veiligheidsonderwerpen en -thema’s hun inwoners belangrijk vinden. De gemeente snapt dat veiligheid een breed begrip is, daarom een paar voorbeelden. Bijvoorbeeld over veiligheid in je woonomgeving (straat, wijk, dorp), het uitgaancentrum, de winkelstraat, verkeersveiligheid of cyberveiligheid (digitaal aankopen doen of gewoon het internet gebruiken). Of onderwerpen als criminaliteit, middelengebruik door groepen mensen en hanggroepen.

Gemeente Oldambt nodigt een ieder (jong, oud, inwoner, ondernemer, student enzovoort) uit om samen met raadsleden van de gemeente Oldambt te praten over dit onderwerp. Ze hopen je te zien op één van de bijeenkomsten!

Je kunt je aanmelden via www.gemeente-oldambt.nl/bijeenkomst-veiligheid

Bron: Gemeente Oldambt

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.