Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Groeten uit Oost-Groningen campagne richt zich bewoners in het westen van het land

Foto ingezonden door Barbara Speelman, Stichting Promotie Westerwolde

WESTERWOLDE, OLDAMBT, VEENKOLONIËN – De Groeten uit Oost-Groningen campagne van Marketing Oldambt en Stichting Promotie Westerwolde richten zich op het uitnodigen van bewoners van straten in het westen van het land, met straatnamen die verwijzen naar een plaats of gebied in Oost-Groningen. Samen met collega’s in de Veenkoloniën nodigen ze vijf gezinnen uit, die bijvoorbeeld aan de Oldambtstraat in Amsterdam, de Westerwolde in Lelystad en de Veendamstraat in Almere wonen, voor een weekendje verblijf in de regio waar hun straat naar is vernoemd. Door publiciteit hieromheen gaan ze de hele regio op deze manier voor het voetlicht brengen bij een breed publiek buiten de regio.


Oldambt! Westerwolde! Of de Veenkoloniën! De Groeten uit Oost-Groningen campagne van Stichting Promotie Westerwolde en Marketing Oldambt richt zich op het uitnodigen van bewoners van straten in het westen van het land, met straatnamen die verwijzen naar een plaats of gebied in Oost-Groningen.

Het idee is dat ze bewoners van, bijvoorbeeld, de Oldambtstraat in Lelystad uitnodigen om op kosten van Marketing Oldambt een weekend in Oldambt te verblijven. De data die ze hier op dit moment voor in gedachten hebben zijn 4, 5 en 6 juni.

Twee overnachtingen dus, ook de lunches, diners en activiteiten zullen Marketing Oldambt en Stichting Promotie Westerwolde voor de bezoekers regelen. Ze hopen met deze ludieke campagne veel positieve publiciteit voor de regio te genereren.

Ondernemers die aan dit initiatief willen meewerken kunnen een e-mail sturen naar mick.zuurman@marketingoldambt.nl of info@touristinfowesterwolde.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.