Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Gistermiddag is tussen kwart over vijf en half zes de portemonnee van een 25 jarige man gestolen. Het slachtoffer deed op dat moment inkopen bij een supermarkt aan de Mühlenstraße in Weener. Een onbekend persoon nam de portemonnee uit de jaszak van de gedupeerde en verliet vervolgens de winkel. Op de parkeerplaats haalde hij het geld (zo’n 200 euro) uit de portemonnee een gooide de beurs vervolgens weg. Deze werd later door klanten van de supermarkt gevonden.

Weener

Woensdagmiddag werd een 44 jarige vrouw uit Weener rond drie uur geconfronteerd met een potloodventer. De vrouw wandelde op een straat met de naam Zur Helle in een bosperceel nabij een kinderdagopvang toen zij plotseling oog in oog kwam te staan met de exhibitionist. Hij had zijn broek laten zakken en toonde zijn geslacht. De man wordt beschreven als een persoon tussen 16-20 jaar met donker haar en een getinte huidskleur. Hij was helemaal in het zwart gekleed en droeg een zwart mondkapje.

De politie zoekt van beide incidenten getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Weener.

Papenburg

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken bij een bouwbedrijf aan de Gutshofstraße in Papenburg. De daders braken meerdere metalen kisten, die op de laadbakken van voertuigen stonden, open. Er werd gereedschap en een jerrycan gestolen. De schade bedraagt enkele honderden euro’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.