Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Tussen woensdag en vrijdag zijn uit een garage aan de Versener Straße in Meppen diverse hengelattributen en een steeksleutelset gestolen. De dieven hadden bij de garagedeur ook andere spullen klaar gezet om later afgehaald te worden. De schade wordt op 300 euro geschat.

Meppen

Vrijdagmiddag is om half vijf op de Am Emsufer in Meppen een 25 jarige automobiliste tegen de vangrail gereden. Ze moest uitwijken voor een tegemoetkomende, vermoedelijk blauwe, auto die op dat moment ter hoogte van de bebouwde kom iemand aan het inhalen was. Ze wist door een uitwijkmanoeuvre een aanrijding te voorkomen. De (blauwe) auto is doorgereden en de politie is op zoek naar de bestuurder er van.

Weener

De politie heeft gisteravond om negen uur in een woning aan de Vellager Straße een feestje beëindigd. Op het feestje waren acht personen uit diverse huishoudens aanwezig. De gasten hielden geen afstand en droegen geen mondkapjes. Er werden boetes uitgedeeld.

Nortmoor/Weener

Gistermiddag om half vier probeerden twee mannen op de Düsterweg een auto af te slepen. Toen de politie de beide mannen controleerde bleek dat de 27 jarige man uit Firrel in de trekkende auto niet in het bezit was van een rijbewijs. Ook de 18 jarige man uit Hesel, die in de andere auto zat, had geen rijbewijs. Ook werd voor het trekkend voertuig geen belasting betaald en was deze wagen voorzien van valse kentekenplaten. Later om acht uur troffen agenten de 27 jarige opnieuw aan. Hij was met een auto met Nederlandse kentekenplaten onderweg. Hij kreeg voor de twee keer die dag een boete opgelegd.

Weener

Gistermiddag hield de politie om half een op de Weenermoorer Straße een 18 jarige automobilist uit Weener aan. De man bleek onder invloed van verdovende middelen te verkeren. Hij kreeg een rijverbod opgelegd en werd voor een bloedproef meegenomen naar het politiebureau.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.