Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Gisteravond hebben agenten om half elf een bestuurder van een snorbrommer aangehouden. De 17 jarige jongen reed met te hoge snelheid op de B436 van Leer in de richting van Weener. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een brommerrijbewijs en moest zijn reis beëindigen.

Ook hielden ze rond die tijd op de Gasthuslohne een 45 jarige automobilist uit Weener aan. Hij bleek 0.54 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Hij kreeg een rijverbod opgelegd.

Eerder die avond moest ook een 32 jarige inwoner van Weener zijn auto laten staan. Hij werd in de Floorenstraße in Weener aangehouden. De man verkeerde onder invloed van cocaïne.

Rond één uur vannacht controleerden agenten in de Graf-Ulrich-Straße in Weener de 35 jarige bestuurder van een personenauto. Hij bleek eveneens niet in het bezit van een rijbewijs te zijn.

Bunde

Tussen 16.10 en 16.25 uur werd gistermiddag uit een personenauto een laptop gestolen. De auto stond op dat moment op een parkeerplaats aan de Neuschanzer Straße.

Haren

Gistermiddag is om half drie op de Meppener Straße een fietsster aangereden. Een 79 jarige automobilist kon de vrouw niet meer ontwijken toen zij op haar e-bike vanaf de parkeerplaats bij het tuincentrum de weg overstak. De vrouw werd met zware verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De automobilist bleef ongedeerd. Zowel de auto als de elektrische fiets raakte beschadigd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.