Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Maak kennis met de kleine stekelige egel in het Sellinger bos!

Foto: Biblionet

SELLINGEN – Word je ook zo prikkelbaar en stekelig van al dat binnen zitten? Kom deze voorjaarsvakantie dan naar het prachtige bos van Sellingen en wandel het verrassende en leerzame verhalenpad.

Biblionet Groningen en Staatsbosbeheer Westerwolde slaan de handen ineen en geven het vaste Egelpad dit voorjaar een andere invulling. Langs het pad kun je de bladzijden ontdekken van het prachtig geïllustreerde prentenboek ‘Hallo egel’ van Jane McGuinness.

Geniet samen van deze avontuurlijke en leerzame boswandeling en krijg tijdens de route antwoord op vragen als; wat eet een egel?, waar zijn z’n stekels van gemaakt? En waar slapen egels eigenlijk in de winter? Aan de route en het boek zijn ook leuke opdrachten verbonden die gericht zijn op de natuur en de zintuigen. 

Het Egelpad is een route van 2,5 km en start naast het gebouw De Noordmee aan de Dennenweg 1a te Sellingen. De bladzijden zullen van 20 febr. t/m 09 mei te vinden zijn langs het pad.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.