Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

MartiniPlaza Groningen strijdt om titel ‘Beste congreslocatie van Nederland’

Foto: MartiniPlaza


GRONINGEN – MartiniPlaza Groningen is bij de MEETINGS Awards verkozen tot ‘Beste congreslocatie van Noord-Nederland’.

In de categorie congreslocatie is de multifunctionele locatie als populairste
en beste uit de bus gekomen. Daarnaast staat MartiniPlaza op nummer 1 in de tussenstand ‘Beste congreslocatie van het jaar’.

Strijd om nationale titel
De MEETINGS Awards zijn nog in volle gang. Er wordt door verschillende locaties in Nederland gestreden om de titel ‘Beste congreslocatie van het jaar’. Met de titel ‘Beste congreslocatie van NoordNederland’ op zak strijdt MartiniPlaza nu om de nationale titel.

Waarom MartiniPlaza?
MartiniPlaza in Groningen is al vijftig jaar een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen met ruimte voor 10.000 personen. Van het Erkend Congresbedrijf ontving het bedrijf hetpredikaat 4-hamer locatie. Daarmee staat MartiniPlaza garant voor optimale kwaliteit.

MartiniPlaza beschikt over vier plenaire zalen, stijlvolle foyers en meer dan 20 ruimten ruimtes voor subsessies en exposities in aparte zalen. Tot slot zorgt de combinatie van de congresfaciliteiten, de eigen horeca, het stadspark om de hoek en de levendige binnenstad op loopafstand voor een ultiem congresklimaat.

Stem op uw favoriete (congres)locatie
Wilt u ook uw stem uitbrengen? Tot en met 28 februari 2021 kan er gestemd worden via www.bestecongreslocatie-vanhetjaar.nl

Over de MEETINGS Awards
De titel wordt sinds 2006 jaarlijks uitgereikt aan de beste MICE (Meetings, incentives, conferencing, exhibitions)- bedrijven en locaties door het MEETINGS Platform onder de naam MEETINGS Awards.

Meer informatie over de Meetings Awards en genomineerden: https://lnkd.in/exDdD3k

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.