Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Een dader inbraak kledingzaak Emmen aangehouden

Foto: Hilvert Huizing (archieffoto)

EMMEN – Afgelopen nacht omstreeks 02:10 uur heeft er inbraak in een kledingzaak aan de Notaris Oostingstraat, in het centrum van Emmen, plaats gevonden.

De politie ging direct na de melding ter plaatse. Door een snelle interventie van de politie is één van de verdachten op de Kerkhoflaan aangehouden. Hij zat samen met een andere verdachte op een scooter. De andere verdachte is er te voet vandoor gegaan.

Een deel van de gestolen goederen is bij de aangehouden verdachte aangetroffen. Op beelden van de inbraak is te zien dat er meerdere verdachten betrokken zijn bij de inbraak en dat ze de ontvreemde buit met scooters vervoerden.

De politie is op zoek naar informatie omtrent deze inbraak, de betrokken verdachten en de gebruikte scooters. Als u informatie hierover heeft dan ontvangen ze deze graag via 0900-8844. Heeft u camerabeelden die een bijdrage kunnen leveren aan dit onderzoek, dan horen ze dit ook graag (reg. nr. 2021048291) ^JB

Bron: Politie Emmen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.