Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Tunxdorf

Gistermorgen trof een wandelaar in een bosperceel bij de Tunxdorfer Waldsee een Engelse vliegtuigbom aan. Omwonenden binnen een straal van een kilometer rond de vindplaats van de blindganger moesten tussen vier uur en kwart voor zes het gebied verlaten. Ze konden de tijd in de plaatselijke sporthal doorbrengen. De 500 ponder werd door de Duitse explosieven opruimingsdienst onschadelijk gemaakt. Er raakte niemand gewond.

Papenburg

Tussen vrijdagavond en zaterdagochtend is bij een bedrijfspand aan de Bahnhofstraße in Papenburg ingebroken. Het is nog niet duidelijk hoe de daders het pand zijn binnengekomen. Er werden diverse kostbare spullen en een onbekend geldbedrag gestolen.

Lathen, Haren

Gedurende het weekend is op twee bedrijfsterreinen aan de Mülentannen in Lathen bij vijf bedrijfsauto’s ingebroken. Ook tussen zondagmiddag en maandagochtend ondergingen aan de Heinrichstraße in Haren drie bedrijfswagens hetzelfde lot. De politie vermoedt dat het om dezelfde daders gaat. De buit bestond uit kostbaar gereedschap en machines. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met politie Haren.

Meppen

Vannacht is aan de Haselünner Straße in Meppen een GFT bak in brand geraakt. Het vuur werd door de brandweer geblust. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.