Auto belandt in Oude Pekela in de sloot

Foto: Teunis Streunding (archieffoto)

OUDE PEKELA – Vannacht is in Oude Pekela een auto in de sloot beland.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer van Oude- en Nieuwe Pekela, werden vannacht twintig voor drie opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Kerklaan in Oude Pekela. Daar bleek een auto met twee inzittenden uit de bocht te zijn gevlogen en zijwaarts in een droge sloot te zijn beland.

De inzittenden werden door de hulpdiensten uit de wagen gehaald. Ze waren ongedeerd.

De bestuurster bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Haar rijbewijs werd in beslag genomen. Haar passagier, die eveneens onder invloed van alcohol verkeerde, weigerde mee te werken. Hij werd geboeid afgevoerd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.