Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Dames vv Westerwolde trainen dit jaar voor het eerst in coronatijd

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Vanavond stonden de dames van vv Westerwolde voor het eerst weer samen op het veld.

Het kabinet heeft dinsdagavond 23 februari aangekondigd dat de huidige lockdown, die geldt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, in ieder geval wordt verlengd tot en met 15 maart. De huidige maatregelen die gelden voor het voetbal worden hiermee automatisch ook verlengd tot deze datum.

Een versoepeling van de maatregelen voor de sport is dat de overheid vanaf vandaag toestaat dat spelers tot 27 jaar weer samen buiten mogen sporten.  Dit had tot gevolg dat veertien dames van v.v. Westerwolde vanavond voor het eerst sinds maanden weer samen op het veld waren om te trainen. En ze hadden er zin in!

Helaas mogen sporters van 27 jaar en ouder nog niet in teamverband sporten. Dit mag wel met zijn tweeën, maar dan moet wel 1,5 meter afstand tot elkaar worden genomen.

Foto’s: Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.