Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Judo Tan-Ren-Jutsu geeft judolessen op de mobiele judomat

Foto: Judo Tan-Ren-Jutsu

REGIO – Aangezien het weer verbeterd en de maatregelen iets zijn versoepeld is Judo Tan-Ren-Jutsu ontzettend blij de trouwe leden weer te begroeten bij de aangepaste judolessen/bootcamps in het buitenlucht.

Sinds de lock down van afgelopen december werd er niet meer gejudood. De leden bleven positief en de club trouw steunen tijdens deze moeilijke tijd.

Alle versoepelingen van de maatregelen die 3 maart ingingen, gelden helaas nog niet voor de leden van 27 jaar en ouder. We zijn weer begonnen met het geven van judolessen en bootcamps op alle locaties van Judo Tan-Ren-Jutsu.

Voor zover mogelijk wordt er op de locaties 100 vierkante meter mobiele judomat gelegd waarop de leden weer de lessen kunnen volgen. De opkomst en vreugde was voor Judo Tan-Ren-Jutsu zeer groot. De blijde gezichten en energie die de lessen op de judomat losmaakten zorgden voor de hang naar meer soortgelijke lessen in de buitenlucht. De lessen op de mobiele mat worden nu op zoveel mogelijk locaties gegeven. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het weer.

De lessen gaan altijd door, behalve wanneer het regent. Dan wordt uiterlijk een uur voor de start van de les dit doorgegeven op de website, Facebook en de groepsapps.

Daarnaast houdt Judo Tan-Ren-Jutsu zich natuurlijk strikt aan de coronamaatregelen.

Mocht je ook interesse hebben en mee willen doen, kijk dan voor de locaties en lestijden op onze website www.judotanrenjutsu.nl Hier vind je alle informatie en altijd het laatste nieuws over onze activiteiten en lesprogramma’s.
Je bent van harte welkom.

Ingezonden door Ronnie Grave

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.