Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Selectie Westerwolde traint voor het eerst weer in coronatijd

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Vanmorgen stonden 16 voetballers van de selectie van v.v. Westerwolde voor het eerst in coronatijd voor een training op het veld.

Het kabinet heeft dinsdagavond 23 februari aangekondigd dat de huidige lockdown die geldt in Nederland om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan in ieder geval wordt verlengd tot en met 15 maart. De huidige maatregelen die gelden voor het voetbal worden hiermee automatisch ook verlengd tot deze datum.

Een versoepeling van de maatregelen voor de sport is dat de overheid vanaf 3 maart toestaat dat spelers tot 27 jaar weer samen buiten mogen sporten. Voor jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. Spelers vanaf 27 jaar mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand. Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.

Vanmorgen stonden 16 jongens van de selectie van v.v. Westerwolde voor het eerst sinds de start van de lockdown voor een training op het veld. Bé Eelsing maakte hiervan de onderstaande beelden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.