Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Buurtvereniging Rondom ’t Veloat zamelt woensdag het oud papier in

Foto: Catharina Glazenburg

NIEUWE PEKELA – Woensdag 31 maart haalt Buurtvereniging Rondom ’t Veloat het oud Papier op.

Iedere laatste woensdagavond van de maand komen we bij u langs voor het ophalen van het oud papier. Zo ook op woensdag 31 maart.

We beginnen om 17.30 uur en halen het papier op in de volgende straten: Zuidwendingerweg, Abr. Westersstraat, Alb. Reijndersstraat, Onstwedderweg, Beneden Polderweg, Verlaatjeswijk, Grenswijk, Drentenborgstraat, H. Hinderstraat/W.H. Bosgrastraat tot en met de brug bij steenfabriek Stratingh.

U mag de grijze container (oud papier) bij de weg plaatsen. Is de container vol en wilt u het overige papier ook kwijt? Zet het dan in dozen naast de container. Heeft u veel papier en wilt u het eerder kwijt dan op de laatste woensdag van de maand, neem dan contact op met Albert Wubs telnr. 0597-612201 of via tveloat@home.nl. We zullen het papier dan tussentijds bij u komen ophalen. Ook kunt u ons bellen en mailen als u van uw (oud-) ijzerwaren kwijt wilt!

We hopen dat wij ook op uw steun mogen rekenen in deze moeilijke tijd.

Voor meer informatie kijk op onze website www.rondomtveloat.nl

Buurtvereniging Rondom ’t Veloat

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.