Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Jaspers avontuur bij The Voice of Holland is geëindigd

Foto: Catharina Glazenburg

NIEUW-BUINEN – Zojuist is een einde gekomen aan het avontuur van Jasper Wever bij The Voice of Holland.

Jasper bracht in de eerste helft van de finale Have you ever really loved a woman? van Bryan Adams ten gehore. Ook zong hij een duet met zijn coach Jan Smit. Helaas ging hun vertolking van More Than Words van Extreme bij beide zangers niet geheel vlekkeloos.

Nadat de vier kandidaten twee keer hadden opgetreden werden de publieksstemmen geteld. Daaruit bleek dat zowel Jasper als de zingende stewardess Nienke Fitters naar huis moesten en dat Dani van Velthoven en Sem Rozendaal het tegen elkaar moesten opnemen. De winst ging uiteindelijk naar Dani.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.