Paashaas verstopt gouden eieren in Oude Pekela

Foto: Stichting Kinderactiviteiten Pekela

OUDE PEKELA – Op verzoek verstopt de paashaas aankomende zondag (4 april) een aantal gouden eieren in Oude Pekela.

Kinderen t/m 12 jaar kunnen, met behulp van enkele hints op de facebookpagina van Stichting Kinderactiviteiten Pekela, op zoek gaan naar deze eieren. Weet jij er een te vinden? Dan win je een mooi prijzenpakket met o.a. buitenspeelgoed en een jaarabonnement voor speeltuin Beerta. 

De hints zijn zondag vanaf 12.00 uur te vinden op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/kinderactiviteitenpekela en de pagina: https://www.facebook.com/KinderdagverblijfHummelstee. Uiteraard houden ze jullie ook op de hoogte wanneer er een is gevonden. 

Let op: Deze actie is alleen voor kinderen t/m 12 jaar! Heb jij er een gevonden, maar ben je ouder dan 12? Dan verzoeken ze jullie vriendelijk om deze gouden ei te laten liggen! 

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.