Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Gistermiddag belde een opmerkzame getuige de brandweer omdat ze een brandlucht rook in een appartementencomplex aan de Sanddornweg in Haren. De brandweer verschafte zich toegang tot de woning en stelde vast dat er een vergeten pan op het kooktoestel stond. De pan werd verwijderd en de woning geventileerd. Er raakte niemand gewond.

Papenburg

Gisteren is aan der Höchte in Papenburg een tuinhuisje in brand geraakt. De 76 eigenaar probeerde in eerste instantie het vuur zelf te blussen. Hij raakte daarbij gewond. De brandweer kwam met drie voertuigen ter plaatse. Het vuur was inmiddels overgeslagen naar de naastgelegen woning, garage en schutting. Het tuinhuisje brandde volledig af. Aan de overige gebouwen en schutting ontstond schade. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Papenburg

Gistermiddag is aan de Kapitän-Lange-Straße in Papenburg een heg in brand gevlogen. De brand ontstond toen iemand bezig was onkruid weg te branden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.