Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

IJssalon Veendiep Vriescheloo opent de deuren

Foto: Catharina Glazenburg

VRIESCHELOO – Vanmiddag opende Reinout Kremer zijn IJssalon Veendiep.

In de voormalige jeugdsoos Veendiep aan de Dorpsstraat 4 in Vriescheloo is vanaf vandaag een ijssalon gevestigd. Vanmiddag gingen de deuren voor het eerst open voor het publiek. De bezoekers lieten zich, ondanks de koude gure wind, de ijsjes goed smaken.

Dat in de voormalige jeugdsoos nu een ijssalon is gevestigd kan een voorbijganger nauwelijks ontgaan. Als blikvanger is voor het pand een boot met daarin twee figuren geplaatst. Dit mede als verwijzing naar het visrestaurant dat Reinout volgend jaar eveneens op deze locatie wil openen. Ook staan er vlaggen en bij de brug over het Veendiep een grote ijshoorn.

Bij IJssalon Veendiep worden ruim 20 soorten Italiaans schepijs verkocht. Ook heeft Reinout onder anderen Alco Slush, met siroop van echte vruchten, koffie, alcoholvrije Frozen Cocktails en diverse soorten IJskoffie in het assortiment.

De ijssalon is open op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 1 juni is de ijssalon dagelijks van 13.00 tot 21.00 uur open.

Foto’s: Catharina Glazenburg

Meer foto’s vindt u HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.