Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Niederlangen

Vanmorgen is bij een ongeval op de Kapellenmoorstraße in Niederlangen een 78 jarige vrouw om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam door onbekende oorzaak om 11.20 uur met haar VW in de linker berm terecht en botste tegen een boom. De vrouw overleed, ondanks een poging haar te reanimeren, op de plaats van het ongeval.

Emsland, Grafschaft Bentheim

De politie heeft gisteren met extra agenten controles uitgevoerd op het naleven van de coronamaatregelen. Ook werd in het Emsland gecontroleerd op het naleven van de avondklok en het samenkomen van liefhebbers van getunede auto’s. Op deze “Car-Freitag” hebben de agenten weinig bezitters van getunede auto’s aangetroffen. In Lingen bij de Emslandhallen werd een einde gemaakt aan een kleine bijeenkomst van tien autoliefhebbers.

Er werden 28 overtredingen op de coronamaatregelen geconstateerd. Zeven personen kregen een boete omdat ze zich niet aan de avondklok hielden. Ook kregen 45 personen een berisping en 66 personen een waarschuwing.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.