Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Veel belangstelling voor gratis kennismakingsgolfclinics bij Golfclub Westerwolde

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Meer dan 30 belangstellenden waren het Paasweekend aanwezig op de golfbaan van de Golfclub Westerwolde. Zij namen deel aan een clinic om te zien of golf echt zo leuk is als ze al dachten.

Tijdens zo’n clinic wordt er kort iets verteld over de golfsport, maar dan wordt er snel overgaan tot actie. Onder begeleiding van enthousiaste leden van de golfclub wordt er gesnuffeld aan de eerste basisvaardigheden: grip (hoe hou je een club vast), stand, swing en worden er ballen op de driving range geslagen.

Daarna wordt op de oefengreen geput. Het geluid dat het balletje maakt als het in de hole valt, zorgt voor een euforisch gevoel en er ontstaan spontane wedstrijdjes. En dan komt het échte werk: twee echte holes spelen, met het doel die in zo weinig mogelijk slagen te voltooien.

Het blijkt dat in deze corona-periode mensen op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen waarbij ze lekker in de vrije natuur kunnen bewegen en sporten.

De golfsport biedt dit.

In december 2020 was er nl. ook een clinic en 20 van de deelnemers zijn lid van de club geworden.

Wilt u vrijblijvend, gratis en op maat ook eens deelnemen aan zo’n kennismakingsclinic, mail dan naar info@gcwesterwolde.nl of ehbunt@ziggo.nl.

Ingezonden

Foto’s: Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.