Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Kruizinga, Groen en Tabak met Veul Te Vroug is de Hollandse Nieuwe op Groningen 1

Foto: RTV Westerwolde

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Iedere vrijdagmiddag tussen 16:00 uur en 18:00 uur in het programma Weekend Express wordt de nieuwe Hollandse Nieuwe gekozen.

Een deskundige team  overlegt met elkaar wat de Hollandse Nieuwe gaat worden. Bert Looden maakt dat in het programma Weekend Express bekend.  En dit is de keuze voor komende week: Kruizinga, Groen en Tabak met: Veul Te Vroug

De Grunneger artiesten Bart & Evert Kruizinga (Bellingwolde / Winschoten), Krzystof Groen (Veendam) en Harm Tabak (Appingedam) zijn samen de studio van Dik Pomp ingedoken om de nieuwe single: Veul te vroug op te nemen. Het liedje verhaalt over het feit dat de liedjes van Ede Staal altijd herinnerd zullen worden. Ede is voor veel Grunneger artieste DE inspiratiebron om in de Grunneger Toal te blijven schrijven en arrangeren.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.