Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is vanaf heden weer om 20:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Brandweer naar Solidus Solutions Board Oude Pekela

Foto: Catharina Glazenburg

OUDE PEKELA – De brandweer is uitgerukt voor een melding bij Solidus Solutions Board in Oude Pekela.

Om iets over half één is de brandweer van Oude Pekela uitgerukt voor een brandmelding in een loods bij Solidus Solutions Board aan de Industrieweg-West in Oude Pekela. Ook de hoogwerker van brandweer Winschoten werd opgeroepen.

De brand ontstond bij een transportband. Uit voorzorg was opgeschaald naar middelbrand. De brand was beheersbaar doordat de sprinklerinstallatie ingeschakeld werd. De laatste brandende resten werden door de bedrijfsbrandweer en brandweer Oude Pekela en Winschoten afgeblust.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.