Hockeyclub Winschoten in de race voor eerste roze hockeyveld in Nederland

Jos Hensens

WINSCHOTEN – Hockeyclub Winschoten (HCW) hoopt via de actie HockeyWerkt het eerste roze hockeyveld van Nederland te winnen.

Het veld van Hockeyclub Winschoten voldeed niet meer aan de eisen en was door de KNHB afgekeurd. Na een schoonmaakbeurt en het storten van nieuw zand kan er nu eerst worden gesport, maar ideaal is het niet. Bij de gemeente Oldambt hoeven ze voorlopig niet aan te kloppen voor een nieuw veld. Daarom doen ze mee aan de actie HockeyWerkt.

HockeyWerkt staat voor passie voor hockey en is aan de hand van zijn professionele trainers en met kwalitatief en op maat gemaakte trainingen voor iedere speler en ieder team de spil in het oplossen van het verenigingsprobleem, het verbeteren van het Nederlandse hockeylandschap en daarmee het vergroten van het spelplezier in hockey. Om hockeyclubs een kans te laten maken op een nieuw veld zijn ze de petitie: My club goes pink gestart. De aangemelde clubs kunnen door stemmen te vergaren het eerste roze hockeyveld in Nederland winnen.

HCW is een van de clubs die aan deze actie mee doet. De vereniging hoopt dat er veel mensen op hen stemmen. De winnaar van deze actie wordt procentueel bepaald aan de hand van het aantal ingevulde petities en het aantal leden van de hockeyclub. Hierdoor maken zelfs de kleinste hockeyclubs, zoals HCW met ruim 200 leden, kans op dit roze hockeyveld.

Naast het roze hockeyveld voor HCW kunnen de stemmers zelf ook leuke prijzen winnen. Je kunt nog tot 18 april stemmen. Klik daarvoor HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.