Tegenstanders coronamaatregelen maken wandeling door Stadskanaal

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Vanmiddag maakte een groep tegenstanders van de maatregelen tegen het coronavirus een wandeling door Stadskanaal.

Om één uur verzamelde een groep tegenstanders van de maatregelen tegen het coronavirus zich op het Hoogeveen in Stadskanaal. Vanaf de plek waar de Mc Donalds heeft gestaan liepen ze naar het Julianapark. Op last van de politie werd de looproute gewijzigd; het was de demonstranten als groep namelijk niet toegestaan door het centrum te lopen.

In de koepel van het Julianapark werden enkele toespraken gehouden.

Het was een vreedzame demonstratie waarbij de deelnemers uiting gaven over hun ongenoegen over onder anderen de 1,5 meter te houden afstand, de mondkapjes, de lockdown, de avondklok en de vaccinaties.

Foto’s en video: Ronny

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.