Camperplaats Loosterstee begint vorm te krijgen

Foto: Mazzelmoaze

VRIESCHELOO – Aan de Dorpsstraat in Vriescheloo komt een camperplaats.

Aan de Dorpsstraat in Vriescheloo openen Gert en Gerjanne Baas Camperplaats Loosterstee. Vorige week zijn de veldjes, vlakbij de Loosterplassen, ingezaaid. Ook zijn de wegen en paden verhard, is er een nieuwe uitrit gecreëerd en een bloemenstrook met boerenbloemen, zoals korenbloemen, klaprozen, zonnebloemen en graansoorten ingezaaid.

Er komt ruimte voor 20 campers. Elke plek wordt 50 vierkante meter groot. Deze plekken zijn verhard en worden voorzien van stroompunten (10A). Ook is er internet.

Het is de bedoeling dat half mei het sanitair (2x wc en 2x douche) wordt geplaatst. Het sanitair gebouw zal worden voorzien van twee afwasplaatsen en een aparte ruimte met wasmachine. Verder komt er een servicestation, waar de gasten hun vuilwater en chemisch toilet kunnen lozen.

Ook wordt er druk gewerkt aan een nieuwe website. Het logo is inmiddels klaar. Deze geeft alle kenmerken weer die horen bij de locatie: het bos van de Loosterplassen, de veldbloemen die straks te zien zullen zijn in het mooie bloemenveld, op de achtergrond de landbouwgrond en natuurlijk niet te vergeten de camper!

Als alles mee zit gaat de camperplaats eind mei/begin juni open.

Foto’s: Mazzelmoaze

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.