Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Twist

Gistermiddag is bij een ongeval op de Alt-Rühlertwist een 69 jarige motorrijder zwaargewond geraakt. Het slachtoffer verloor rond het middaguur de controle over zijn Aprilla toen hij vanuit de J.-D.-Lauenstein-Straße linksaf naar de L47 sloeg. De motorrijder kwam ten val en werd met zware verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Niederlangen

Gistermiddag zijn bij een ongeval op de Hauptstraße twee personen ernstig gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde toen een 20 jarige man uit Oberlangen om 13.20 uur met zijn VW Polo linksaf de Kappellenmoorstraße in sloeg. Hij zag daarbij de tegemoetkomende Mercedes Vito van een 72 jarige inwoner van Georgsmarienhütte over het hoofd. Bij de daarop volgende aanrijding raakten de veroorzaker van het ongeval en een 62 jarige vrouw, die bij hem in de auto zat, zwaargewond. De bestuurder van de Mercedes kwam met de schrik vrij. De schade wordt op 10.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.