Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Sögel

Tussen 31 maart en gisteren is ingebroken bij een schuur aan de Alten Poststraße in Sögel. Er werden verschillende stukken gereedschap en fietsonderdelen en -accessoires gestolen.

Haren

In de nacht van vrijdag op zaterdag is om 03.45 uur een poging tot inbraak gedaan bij een shisha (tabak voor een waterpijp) automaat aan de Boschstraße in Haren. Toen het de daders niet lukte het veiligheidsglas van de automaat te breken gingen ze er zonder buit vandoor. De schade wordt op 250 euro geschat.

Weener

Bij een controle op de Tillvenne in Weener werd gisteravond om 22.20 uur een automobilist betrapt op het rijden onder invloed. Na een speekseltest kwam aan het licht dat de 21 jarige man drugs had gebruikt. Hij werd voor een bloedproef meegenomen naar het politiebureau. Er is proces-verbaal opgemaakt en de man kreeg een rijverbod.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.