Egelpad fotowedstrijd!

Foto: Biblionet


SELLINGEN – Heb jij al kennisgemaakt met het verhalenpad in het Sellinger bos? Je kunt er lekker wandelen, lezen en spelen. De komende drie weken kun je ook mee doen aan de fotowedstrijd en het leuke prentenboek ‘Hallo Egel’ van Jane Mcquinness winnen!

Biblionet Groningen en Staatsbosbeheer Westerwolde hebben het vaste Egelpad dit voorjaar een andere invulling gegeven. Langs het pad kun je de bladzijden ontdekken van een leuk en leerzaam prentenboek over een kleine egel.

Aan de route en het boek zijn leuke opdrachten verbonden die gericht zijn op de natuur en de zintuigen. Je kunt de verhalen-bladen vinden tot en met de meivakantie.

Heb je een mooie of grappige foto tijdens de wandeling gemaakt van jou en de egel of een actiefoto tijdens één van de opdrachten? Stuur die dan op naar verhalenpadselllingen@biblionetgroningen.nl

Vergeet niet je naam en adres erbij te vermelden. Misschien win jij dan ook een exemplaar van dit leuke boekje over de egel. Kijk voor meer info op: www.biblionetgroningen.nl/agenda

Het Egelpad is een route van 2,5 km en start naast het gebouw De Noordmee aan de Dennenweg 1a te Sellingen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.