Manege De Driesporen organiseert Oranje boven rit

Foto: Henk Pruim

ONSTWEDDE – Op 27 april organiseert Manege De Driesporen de Oranje boven rit.

De Oranje boven rit is een tocht van anderhalf tot twee uur door de natuur van Westerwolde. De organisatie hoopt dat de deelnemers en de paarden in stijl meedoen door de kleuren rood, wit, blauw en/of oranje te dragen. Hierbij moet wel de veiligheid van mens en dier in acht worden genomen.

Om aan de tocht deel te nemen moet je je opgeven. Dit kan tot en met 25 april via een mail naar aanmelden-driesporen@hotmail.com Graag hierbij vermelden of je een ruiter of menner bent. Maximaal vier personen per groepje. Tijdens de rit moeten de covid-regels, zoals onderlinge afstand, in acht worden genomen. De starttijden zijn tussen 12.30 en 14.00 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.