Archeohotspot in het Hunebedcentrum

Foto: Hunebedcentrum

BORGER – Het Hunebedcentrum is al in eerder stadium benoemd tot nieuwe ArcheoHotspot in Drenthe.

Helaas konden ze alleen nog maar digitaal in actie komen in de afgelopen maanden. De sluiting van musea, vanwege corona, hebben ze vooral gebruikt voor onderhoud. Daarnaast is er gestart met het inrichten van een workshopruimte, die tevens zal dienen als een bezoekbare ArcheoHotspot. 


Deze ruimte komt tot stand met dank aan een aantal partijen. Het Archeologisch onderzoeks- en adviesbureau RAAP heeft archeologisch gereedschap aan het Hunebedcentrum geschonken dat goed van pas zal komen in deze ruimte.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van het Kickstartcultuurfonds.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.