Alteveer kleurde vrijdag oranje

Foto ingezonden door Miriam Stuut

ALTEVEER – Vrijdag 23 april kleurde Alteveer oranje; de Koningsspelen vonden plaats.

Een ochtend vol plezier en vertier. Vanwege Corona vierde iedere groep het in hun eigen ‘bubbel’. De dag werd ‘zij aan zij’ geopend door het zingen en dansen van het speciaal door Kinderen voor Kinderen geschreven lied ‘Zij aan zij’.

Alle leerlingen volgden verschillende workshops van Streetdance tot jongleren bij Jos Tipker. Stichting Welstad organiseerde een 6-kamp en op het plein en in het bos achter de school vond een letterspeurtocht plaats. Het door Corona vervallen ontbijt werd vervangen door het eten van een broodjes knakworst. Een dag met aanpassingen maar desondanks was het een hele gave dag volgens de leerlingen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.