Ruiters genieten van de Oranje Boven Rit

Foto: Ko Kamies

ONSTWEDDE –Vanmiddag organiseerde Manege De Driesporen de Oranje Boven Rit.

Vanmiddag werd bij Manege De Driesporen de Oranje Boven Rit, een tocht van anderhalf tot twee uur door de natuur van Westerwolde, georganiseerd. Hieraan deden 40 ruiters mee. Veel van hen waren uitgedost in de kleuren die bij Koningsdag horen. Ook waren de manen van de paarden mooi ingevlochten.

Tijdens de rit werden de coronamaatregelen in acht genomen. Zo moest er onderling minstens 1,5 meter afstand worden gehouden en mocht een groep uit maximaal vier personen bestaan.

De start was tussen half één en twee uur. De tocht ging onder anderen door Ter Wupping en Wessinghuizen. De deelnemers kregen een tasje met daarin iets lekkers en de routebeschrijving mee. Daarnaast was er een fotoshoot en een wedstrijd wie de leukste selfie had gemaakt.

Het was een geslaagde middag. De deelnemers genoten onder een lekker zonnetje van de mooie rit.

Foto’s: Ko Kamies

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.