Kunst & GO-tuur bij RTV Westerwolde

Foto: Anita Meis

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Het twee uur durende radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’ is elke dinsdagavond te horen bij Radio Westerwolde. Het wordt gepresenteerd door Betsie Beishuizen.

In het twee uur durende radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’ is elke week aandacht voor kunst en cultuur in de gemeente Oldambt én de gemeente Westerwolde. Met o.a. reportages, studiogasten, vaste columnisten ( Ria Brouwer, Willem Hemmen en Jep Riedstra), verhalen over de natuur door Frits Alma, de culturele agenda, cultuurnieuws, ‘Uit in De Klinker’ met Marijke de Vries van het Cultuurhuis, exposities & tentoonstellingen in beide gemeentes; omlijst met mooie muziek.

In het 1e uur:

Aandacht voor het Molenweekend dat komend weekend plaatsvindt. We gaan hierover in gesprek met molenaar Hemmo Poppen. Cultuurnieuws, Straatnaamverklaring. Column ‘Wat een kunst’ van Jep Riedstra.

In het 2e uur:

Oldambt Klassiek van Marianne Kruijswijk. Dit keer gaat het over de molen in Ganzedijk. We gaan bellen met Niels Kenter van Speeltuin St. Vitusholt, ze zijn een inzamelingsactie begonnen én ze zijn weer open. Aandacht voor de dichter Derk Sibolt Hovinga. De Juweeltjes van Thé.

Samenstelling & presentatie: Betsie Beishuizen

Techniek: Hemmo Poppen

Te horen op dinsdagavond van 18.00 – 20.00 uur bij Radio Westerwolde
Op donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur én in de herhaling op zondagmiddag van 12.00 – 14.00 uur bij www.rtvgo.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.