Uitverkocht optreden Pé & Rinus opnieuw verplaatst

Pé en Rinus

VRIESCHELOO – Het uitverkochte optreden van Pé & Rinus wordt vanwege de minimale versoepelingen nogmaals verplaatst naar september 2021. Op de eerste zaterdag in september zal het bekende duo optreden in het Bostheater in Vriescheloo.

Het optreden zou eerst al in mei 2020 hebben plaatsgevonden. Daarna werd het augustus, maar ook dat kon geen doorgang vinden. Men plande het optreden toen voor juni dit jaar, maar onlangs heeft de organisatie wederom besloten het optreden uit te stellen. Het zangersduo komt nu op zaterdag 4 september naar het Bostheater.

De verkochte kaarten blijven geldig, maar het is ook mogelijk het geld terug te vragen.

Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar. Binnen een dag waren alle 100 kaarten verkocht. Tientallen mensen staan ook nog op de wachtlijst. 

In 2020 stonden Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het toneel. Begonnen als straatzangersduo Pé Daalemmer & Rooie Rinus, via uitstapjes naar De Bende van Baflo Bill en Voorheen De Bende, en sinds een jaar of tien gewoon weer lekker kortweg als Pé & Rinus.

Zie ook het oorspronkelijke artikel.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.