Henk Vieregge van de Blokker is dankbaar

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Middels onderstaand schrijven wil Henk Vieregge van de Blokker zijn dankbaarheid tonen aan zijn klanten, die zijn zaak ook in corona-tijd wisten te vinden.

Beste/lieve mensen

Er moet ons even iets van het hart.

We zijn ontzettend blij en trots dat ons bedrijf gevestigd is in de prachtige omgeving van Westerwolde. En niet alleen de omgeving is geweldig maar ook de mensen die er wonen.

Op 15 december ’20 moesten we onze winkel sluiten vanwege de “lockdown”. De laatste openingsdag kwamen jullie massaal naar onze winkel om ons een hart onder de riem te steken. We hadden een mooie omzet en nog beter, we kregen veel bemoedigende woorden. De dag erna begonnen we met “bel en bestel”. En waar we een beetje op hoopten, gebeurde. Jullie belden vanaf de eerste dag met bestellingen. Onze “bezorgdienst”, reed hierdoor elke dag door Westerwolde en omliggende gebieden om de bestellingen aan de deur te bezorgen. Onderweg kregen we naast hartverwarmende woorden van allerlei lekkere dingen toegestopt. Oliebollen, spekdikken, kniepertjes, chocolaatjes, enz. Verder kregen we fooien.

“dien auto mot toch ook rieden” en “dien auto loopt toch nait op wotter” Verder kregen we kaartjes met prachtige woorden.

Daarna kwam het moment dat jullie op afspraak weer de winkel in mochten. We waren als een kind zo blij dat er weer mensen in de winkel liepen.

Nog een aantal weken later, mochten er weer meer mensen op afspraak in de winkel komen. (We hebben nog nooit zoveel afspraakjes gehad).

En nu jullie weer “gewoon” de winkel in mogen is het geweldig dat jullie dat ook doen en ons niet zijn vergeten.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we iedere dag, ondanks de vervelende situatie waarin we zaten, met plezier aan de slag zijn geweest. En we ontzettend trots zijn op de mensen in Westerwolde en omgeving.

(Bijna) nergens in Nederland waren de mensen zo trouw en stonden ze als 1 man achter de “lokale winkelier” als in onze omgeving.

Laat iedereen maar denken wat ze willen, het is ons duidelijk geworden: Het is naargens beter as hier.

Mensen, BEDANKT.

De dames en Henk van Blokker/Top1Toys Vlagtwedde

En nu maar hopen dat alles snel weer “normaal’ gaat worden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.