Theater De Steeg en MartiniPlaza Groningen organiseren ook dit jaar weer een Zomerschool

Foto: Catharina Glazenburg

GRONINGEN – Wegens groot succes organiseren Theater De Steeg en MartiniPlaza Groningen ook dit jaar weer een Zomerschool voor jongeren van 11-18 jaar.

De laatste week van de zomervakantie (16 t/m 22 augustus) staat helemaal in het teken van theater, musical, zang, cabaret en film. Bijzonder dit jaar is de samenwerking met theater-vooropleiding De Noorderlingen en Noordpool Troupe, het jonge zusje van Noordpool Orkest!

Tijdens de Zomerschool volgen de deelnemers van maandag tot en met vrijdag elke dag workshops van enthousiaste en ervaren professionele theatermakers, performers, zangeressen, musici en filmmakers. Samen werken ze toe naar korte scènes en performances, die in het afsluitende weekend in een aantal optredens worden gepresenteerd aan het publiek, op allerlei bijzondere plekken door heel MartiniPlaza.

Dus: ben je tussen de 11 en 18 jaar, ben je wel toe aan een creatieve boost en heb je van 16 t/m 22 augustus nog niks in je agenda staan? Wil je graag acteren, een film maken, zingen, performen en schitteren in het grootste theater van Groningen? Meld je dan aan voor de Zomerschool 2021! Ervaring is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.