Voorleeshalfuurtje bij Groningse bibliotheken: Ridder Tim wil een draak

Foto: Biblionet

GRONINGEN – Kom je ook luisteren naar een nieuw voorleesverhaal? De Groningse bibliotheken lezen wekelijks voor via Facebook Live. Tijdens het BoekStart Voorleeshalfuurtje kun je genieten van de mooiste prentenboeken. Dinsdag 18 mei lezen we vanaf 10.00 uur voor uit ‘Ridder Tim wil een draak’.

Dinsdag 18 mei leest Ietje voor uit ‘Ridder Tim wil een draak’ van Judith Koppens. Ridder Tim wil een huisdier. En niet zomaar een huisdier. Tim wil een DRAAK! ‘Alle ridders hebben draken,’ zegt Tim beslist. ‘Ik ben een ridder en ik wil een draak!’ Samen met mama gaat Tim naar de dierenwinkel. Maar de man van de dierenwinkel verkoopt helemaal geen draken. Of toch?

De voorleesactiviteiten richten zich speciaal op peuters en kleuters. Kijk 18 mei om 10.00 uur mee via facebook.com/groningsebibliotheken.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.