Drive through om patioplanten te verkopen voor zieke Kimberley uit Emmen

Eigen foto

EMMEN – Aanstaande zaterdag 15 mei wordt een drive through georganiseerd, waar je patioplanten kunt kopen om geld in te zamelen voor de zieke Kimberley uit Emmen.

Voor de Emmense Kimberley, die aan een zeldzame  progressieve nek aandoening lijdt (CCI), wordt aanstaande zaterdag, corona-proof, een drive through georganiseerd. Van 11.00 tot 12.00 uur of van 15.00 tot 16.30 uur kunt u aan de Boomvalk 52 in Emmen (Rietlanden) door de drive through rijden. In uw auto wijst u aan welke plant(en) u wilt. De planten zijn gedoneerd door Martijn van Patio Plants Klazienaveen.

Kleine planten kosten €5,- en grote €10,-. U mag daarnaast een vrije donatie doen als u dat wenst. Betalen gaat super simpel via het scannen van onze QR code via je bank app (er staan mensen klaar om u te helpen). Contant mag ook, maar dan gepast!

Kimberley Beijersbergen is een dertigjarige moeder van een zoontje. Ze lijdt aan de progressieve nekwervelaandoening Cranio Cervicale Instabiliteit (CCI).  Haar nek is zo instabiel en haar hoofd te zwaar, waardoor haar schedel over haar ruggengraat zakt. Uiteindelijk zal haar hersenstam in de verdrukking komen en als ze niet snel geopereerd wordt zal ze overlijden.

Ze heeft heel veel neurologische klachten, kan niet op woorden komen, zinnen niet fatsoenlijk uitspreken, heeft een lager bewustzijn, spasmen aanvallen, heftige aangezichtspijn, continu verslikken en nog veel  meer. Ze ligt 24 uur per dag op een bed in de woonkamer, waar het altijd donker is en temperatuur goed is. Ze kan licht en geluid nauwelijks verdragen en draagt vaak een koptelefoon en zonnebril.

Door een operatie kan Kimberley haar leven terug krijgen. Deze operatie kost rond de 100.000 euro en kan in Barcelona door een gespecialiseerde neurochirurg worden uitgevoerd. De operatie wordt niet door de Nederlandse zorgverzekeraar vergoed.

Blijf de Facebookpagina volgen voor meer informatie of kijk via onderstaande links voor meer informatie over Kimberley en CCI.

www.helpkimberley.nl en www.facebook.com/stichtinghelpkimberley 

Ingezonden door: Nora van der Ziel, Stichting Help Kimberley

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.