Auto belandt op de kop in de sloot in Emmer-Compascuum

Foto: T en G Fotografie

EMMER-COMPASCUUM – Vanavond is een personenauto op de kop in een sloot aan de Johansvaart beland.

Rond half acht vanavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een auto te water aan de Tweede Groenedijk/Johansvaart in Emmer-Compascuum. Politie, ambulances en de brandweer van Emmen en Emmer-Compascuum gingen ter plaatse.

Na controle bleek er niemand in de auto te zitten. Duikers zochten in het water, maar hebben voor zover bekend niemand aangetroffen. De wagen werd door een berger uit het water getakeld en afgevoerd. Later bleek dat de bestuurder de plaats van het ongeval had verlaten. Hij is aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: T en G Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.