Gaslekkage aan de Middenweg in Muntendam

Foto: https://www.denniegaasendam.nl/

MUNTENDAM – Zaterdagavond werd de brandweer rond negen uur opgeroepen voor een gaslekkage aan de Middenweg te Muntendam.

Tijdens werkzaamheden tussen twee woonhuizen werd een gaslucht geroken waarop de brandweer werd gealarmeerd. De brandweer heeft na aankomst diverse metingen verricht in en om de woningen van de lekkage. De bewoners moesten uit voorzorg de woning verlaten.

Alvorens netwerkbeheerder Enexis de lekkage kon dichten werd er een behoorlijke hoeveelheid water weggepompt. Volgens omstanders zijn medewerkers van Enexis nog langere tijd bezig geweest met het dichten van de lekkage.

Bron en foto’s: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.