Wie bedenkt een naam voor het nieuwe beachvolleybalveld van V.S.V.’74 Vlagtwedde?

Foto ingezonden door Harm Jan Kuper

VLAGTWEDDE – Volleybalvereniging V.S.V.’74 uit Vlagtwedde zoekt een naam voor hun nieuw beachvolleybalveld.

De afgelopen weken is door diverse vrijwilligers en sponsor Jan Bakker van Bakker Agriworks hard gewerkt aan het nieuwe beachvolleybalveld van V.S.V’74 bij het trapveldje op de hoek van de Kerkstraat en Barlagerweg in Vlagtwedde. Dankzij al deze inzet is het een prachtig veld geworden op een schitterende locatie. Een aanwinst voor het dorp, want naast de leden van V.S.V.’74 mogen ook anderen vrijblijvend gebruikmaken van het veld.

V.S.V.’74 is nog op zoek naar een leuke naam voor het beachvolleybalveld, welke de club tijdens de officiële opening wil gaan onthullen. Via Facebook zijn er al een aantal suggesties binnen gekomen maar nu willen wij ook graag langs deze weg een oproep doen om een leuke naam te verzinnen voor het veld en deze te sturen naar vsv74@outlook.com. Een deskundige en onafhankelijke jury zal alle inzendingen beoordelen en de winnende naam kiezen.

Voor de bedenker van de winnende naam wordt een kleinigheidje beschikbaar gesteld.

Ingezonden door Harm Jan Kuper

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.