Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Tussen maandag en woensdag is bij een woning aan de Mühlenstraße in Meppen ingebroken. Nadat ze twee deuren hadden geforceerd gingen de daders er met onder anderen elektrische apparaten en sieraden vandoor. De schade wordt op 2.500 euro geschat.

Lingen

Gisteravond is de Edeka supermarkt aan de Mundersumer Straße in Lingen overvallen. Een kassamedewerker werd om kwart voor acht met een hamer bedreigd. Nadat de dader meerdere honderden euro’s had gekregen ging hij er in de richting van de sportaccommodatie vandoor. De dader wordt omschreven als een man van 1.75 m lang, met een fors postuur van 20 – 25 jaar. Hij sprak accentloos hoog Duits en was gekleed in een grijs sweatshirt met capuchon en een grijze joggingbroek. Hij droeg een medisch mondkapje.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.