Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Vannacht zijn nog onbekende personen doorgedrongen op het omheinde terrein bij een outletwinkel aan de Grabbestraße in Meppen. Toen om tien voor één het alarm afging, gingen ze er vandoor. Het is nog niet bekend of er iets is buitgemaakt.

Dörpen

Gistermiddag zijn om kwart over vijf op het fietspad langs de B70 twee fietsers tegen elkaar gebotst. Het ongeval vond ter hoogte van Dörpen plaats. Een 19 jarige man uit Neubörger reed slingerend over het fietspad en botste daarbij tegen een 52 jarige inwoonster van Wippingen. Hierbij kwamen beide fietsers ten val. Hierbij raakte de man zwaargewond. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed van alcohol verkeerde, werd daar ook een bloedproef genomen. De vrouw raakte lichtgewond.

Haren

Gisteravond raakte om zes uur op de Tinnerweg in Haren een 74 jarige fietser onwel. Hij viel, vermoedelijk vanwege een hartinfarct, van zijn fiets. De man is door hulpdiensten gereanimeerd en vervolgens naar een ziekenhuis gebracht.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.