Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gistermiddag is brand geweest in een opslagloods aan de Pappelallee in Meppen. Door onbekende oorzaak vlogen daar om drie uur de zonnepanelen op het dak van de loods in brand. Het vuur werd door de brandweer van Meppen geblust. Een gedeelte van het dak en de zonnepanelen raakte door de brand beschadigd.

Weener

Bij een verkeerscontrole rond half negen vrijdagavond op de Boenster Straße in Weener viel een 21 jarige automobilist uit Bunde door de mand. Hij bleek onder invloed van verdovende middelen te verkeren. Hij moest zijn auto laten staan en er werd proces-verbaal opgemaakt.

Meppen

Gisteravond is om zeven uur aan de Schützenhof in Meppen een Ferrari met stenen bekogeld. Hierdoor raakte o.a. de voorruit van de wagen beschadigd. De schade wordt op 15.000 euro geschat.

Haren

Vrijdagochtend is op de parkeerplaats bij de Combi aan de Ridderingsesch in Haren een geparkeerde zwarte personenbus (taxi) aangereden. Het ongeval gebeurde tussen 10.30 en 10.40 uur. De veroorzaker is doorgereden.

Weener

Gisteravond controleerde de politie rond zeven uur op de Neue Straße in Weener een 29 jarige Nederlandse automobilist. De man bleek onder invloed van verdovende middelen achter het stuur te zitten. Er is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijontzegging.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.