Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Tussen woensdagmiddag en donderdagochtend is ingebroken bij een school aan de Schulze-Delitzsch-Straße in Papenburg. Vanaf de bouwplaats bij de school is een trilstamper ter waarde van 2.000 euro gestolen. De machine zat ten tijde van de diefstal onder de laadbak van een shovel gezekerd.

Papenburg

Vannacht is bij een woning aan de An der Hoekweide in Papenburg een poging tot diefstal gedaan. Een nog onbekend persoon probeerde daar om kwart over twaalf een fietsendrager te stelen. Toen hij er door de eigenaresse overlopen werd ging hij er zonder buit vandoor.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.