Automobilist rijdt tegen de pui van de tandarts

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Vanmorgen is een automobilist tegen de pui van een tandartsenpraktijk gereden.


Op de Esperantolaan in Stadskanaal is vanmorgen rond 11 uur een automobilist met zijn auto door gegleden. In de bocht vanaf de Hoofdstraat in de richting van de Esperantolaan begon zijn auto te glijden.

De auto botste tegen de pui van de tandartsenpraktijk op de hoek en rolde nog een stuk door om tegen een paal tot stilstand te komen. Hierbij raakte zowel de auto als het raam van de tandartsenpraktijk en de paal beschadigd.

De geschrokken automobilist bleef ongedeerd. De omgeving werd afgezet met lint. Berger Willem Keizer heeft de auto afgesleept.

Foto’s en info: Ronny

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.