Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn bij de Kiebitz markt aan de Umländerwiek links in Papenburg meerdere gasflessen gestolen. De dieven braken de afgesloten opslagplaats open en gingen er met 12 propaangasflessen vandoor. De gasflessen wegen 11 kilo per stuk. De schade wordt op 650 euro geschat.

Haren

Gistermiddag haalde de bestuurder van een witte BMW met Pools kenteken op de Hünteler Straße in Haren drie auto’s in. Dit terwijl er diverse tegenliggers waren. Een tegemoetkomende automobilist moest naar de berm uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De politie is op zoek naar de bestuurder van de BMW en eventuele getuigen.

Meppen

Donderdag is tussen zeven uur ’s morgens en kwart voor vier ’s middags op de Emslager Straße in Meppen een geparkeerde VW Multivan aangereden. De veroorzaker, die vermoedelijk in een rode auto reed, is doorgereden. De politie is naar hem op zoek.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.