Selectie V.V. Veelerveen breidt verder uit

Alwin Prusen
Eigen foto V.V. Veelerveen

VEELERVEEN Vanuit ASVB komt Alwin Prusen de selectie van V.V. Veelerveen versterken. De aanvaller kan op alle posities uit de voeten en kan niet wachten tot de competitie weer begint.

Prusen kwam al vaak naar oefenwedstrijden van Veelerveen kijken en ervoer dat steeds weer als heel gezellig. Hij kent een groot gedeelte van de selectie al goed en vindt de sfeer prettig binnen de club. De selectie typeert hij als gemotiveerd en ambitieus, hij denkt dat promotie van de vijfde naar de vierde klasse zeker niet ondenkbaar is. 

“Het lijkt me leuk om zoveel mogelijk wedstrijden in de omgeving te spelen”, aldus de 22-jarige aanvaller. Hij kan niet wachten tot het begint en kijkt ernaar uit na het behalen van resultaten dit samen te vieren.  

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.