Vakantiemarkten in Veendam gaan niet door

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Ook dit jaar worden in het centrum van Veendam geen Vakantiemarkten georganiseerd.

Voor het tweede jaar op rij gooit corona roet in het eten bij het organiseren van de Vakantiemarkten in het centrum van Veendam.  Door de huidige wetgeving is het onmogelijk een vergunning te krijgen, laat de organisatie op Facebook weten.

De Vakantiemarkten worden normaal gesproken op de maandagen tijdens de Bouwvak vakantie gehouden. In 2019 vond het evenement voor de 57 ste keer plaats. De markten trekken altijd duizenden bezoekers. Door het centrum staan dan zo’n 200 stands, zijn er optredens en worden er voor kinderen diverse activiteiten georganiseerd.

De eerstvolgende Vakantiemarkten staan in de planning voor 1, 8 en 15 augustus 2022.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.